top of page
Kinesitherapie Sine Robeyns

SINE ROBEYNS FASCIATHERAPIE

Wat is fasciatherapie?

Fasciatherapie is een alternatieve geneeswijze, die een variatie biedt op de standaard kinesitherapie zoals we die tot nu toe gekend hebben. Fascia is het Latijnse woord voor bindweefsel. Het menselijk bindweefsel oefent invloed uit op meerdere belangrijke lichaamsprocessen zoals de bloedcirculatie, het hormonenstelsel, het bewegingspatroon en de spierspanning. In het bindweefsel worden stoffen opgeslagen die ons lichaam niet kan uitscheiden.

 

Bij een overopslag van deze stoffen in de bindweefselstructuren kunnen er allerlei lichaamsklachten optreden, gaande van vermoeidheid tot verminderde immuniteit. Fasciatherapie werkt een optimale functionaliteit van het bindweefsel in de hand. Een fasciatherapeut kijkt voor de behandelingen altijd naar het volledige lichaam in plaats van enkel naar de zone waar de pijn optreedt.

Fasciatherapie Sine Robeyns

Waarvoor wordt fasciatherapie toegepast?

Zowel met mentale als met fysieke klachten kunt u steeds terecht bij fasciatherapeut Sine Robeyns in Glabbeek. Sine behandelt onder andere de volgende klachten:

FASCIATHERAPIE VOOR LICHAMELIJKE KLACHTEN

Doorbloedingsstoornissen

Bewegingsstoornissen

Fibromyalgie (pijn in bindweefsel en spieren)

Geblokkeerde gewrichten

Migraine

FASCIATHERAPIE VOOR MENTALE KLACHTEN

Concentratiestoornissen

Stress

Depressie

Overgevoeligheid

Gelieve er rekening mee te houden dat deze klachtenlijsten onuitputtelijk zijn; hier ziet u de meest voorkomende voorbeelden. 
Sine onderzoekt de aard van uw klacht en bepaalt dan op basis daarvan welke fasciatherapeutische oefeningen voor uw specifieke pijn van toepassing zijn.

Kinesitherapie Sine Robeyns

HEEFT U ZELF EEN FASCIATHERAPEUT NODIG OF WENST U MEER INFORMATIE TE ONTVANGEN HIEROVER EN BEVINDT U ZICH IN DE STREEK VAN GLABBEEK-ZUURBEMDE? CONTACTEER SINE ROBEYNS!

bottom of page