top of page
Kinesitherapie Sine Robeyns

KINESITHERAPIE SINE ROBEYNS

Waarvoor heeft u kinesitherapie nodig?

Kinesitherapie kan heel breed toegepast worden, voor verschillende soorten letsels:

ALGEMENE SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN EN OVERBELASTING

Voelt u plots pijn in uw spieren, beenderen of gewrichten? Of heeft u reeds enige tijd last van deze klachten en hebben ze intussen een chronische vorm aangenomen? Dikwijls gaat het dan om overbelaste spieren die tot stand komen door het herhaaldelijk uitvoeren van dezelfde, eenzijdige bewegingen, een verkeerde (zit)houding, stress, et cetera. Kinesitherapie zorgt ervoor dat de pijnlijke spieren weer langdurig kunnen ontspannen.

REVALIDATIEPROCES NA EEN CHIRURGISCHE INGREEP OF NA ONGEVALLEN

Kinesitherapie doet wonderen na heelkunde en/of na ongevallen. Sine focust op een betere ademhalingstechniek, een betere lichaamshouding en meer evenwicht door u doeltreffende bewegingsoefeningen uit te laten voeren. Op deze manier leert u uw spieren en gewrichten weer op de correcte manier te gebruiken, zonder daarbij faalangst te ondervinden.

SPORTREVALIDATIE

Bent u het slachtoffer geworden van een van de alom bekende sportletsels zoals een kruisbandruptuur of een meniscusscheur? Sine maakt samen met u een behandelingsschema op maat zodat u uw sportactiviteiten spoedig kunt hernemen.

POSTNATALE KINESITHERAPIE

Postnatale kinesitherapie zorgt ervoor dat u na de bevalling weer zo snel mogelijk terug de oude bent. In de praktijk van Sine Robeyns wordt er vooral toegespitst op oefeningen voor de bekkenbodemspieren, maar ook andere oefeningen komen aan bod. Deze postnatale oefeningen helpen u om binnen de kortste keren van uw vervelende pijn af te geraken.

PREVENTIEF VERMIJDEN VAN LETSELS

Wist u dat kinesitherapie ook bijdraagt aan het voorkomen van potentiële letsels? Van tijd tot tijd gepaste oefeningen doen, houdt ongewenste spier- en gewrichtspijnen tegen

Kinesitherapie Sine Robeyns

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE KINESIST RONDOM GLABBEEK-ZUURBEMDE? BEL SINE ROBEYNS!

bottom of page